We helpen u het maximale uit uw organisatie te halen.

Bij Canon Business Center by Copytec kunt u rekenen op de personalisatie van uw bedrijf en uw verzoeken.

Op die manier kunnen we u helpen het maximale uit uw organisatie te halen.
We leggen u graag uit wat u kunt verwachten van Canon Business Center by Copytec. Dit garandeert duidelijkheid voor beide partijen.
Tailormade solution - Image

Tailormade solution

Lees meer
Optimale service - Image

Optimale service

Lees meer
Customer experience- Image

Customer experience

Lees meer
Tailormade solution - Image

Tailormade solution

Oplossingen op maat.

Voor welke uitdagingen u ook staat, Canon Business Center by Copytec heeft de juiste oplossingen om deze aan te gaan. Als u op zoek bent naar een manier om fysiek en digitaal documentbeheer te verbeteren, kunnen wij u helpen. Uw accountmanager komt graag bij u langs om te identificeren wat u nodig heeft in een persoonlijke vergadering.

Maximaliseer uw groei en productiviteit met de geavanceerde zakelijke oplossingen van Canon. We bieden printers en multifunctionele printers voor op kantoor, evenals een volledig assortiment grootformaatprinters voor adembenemende grafische toepassingen en CAD / GIS-missies.

Transformeer uw workflow met onze productie- en commerciële printers, die grote volumes kunnen afdrukken. Naast alle plotters en verschillende printers, kunt u ook bij ons terecht voor alle accessoires en benodigdheden.
Customer experience - Image

Customer experience

Wat u van ons kan verwachten?

Een accountmanager die uw noden vertaalt naar het juiste product.
Een accountmanager die binnen de week na de installatie van uw product nogmaals even langskomt om na te gaan of alles naar wens is.

Een Welcome Pack waar u als klant de nodige gegevens van ons krijgt met eveneens een leuke en nuttige gadget. Een jaarlijkse meeting met een evaluatie van de samenwerking. We bekijken dan ook met u of aanpassingen nodig zijn door eventueel gewijzigde noden. We maken van de gelegenheid ook gebruik om u de evoluties en de nieuwste producten toe te lichten indien daar interesse voor is.

U zal ook uitgenodigd worden op formele en informele events.
Optimale service - Image

Optimale service

Optimale service geboden door
de organisatie van Canon Business Center by Copytec.

De after-sales service van uw machine wordt gegarandeerd door de ingenieurs van Canon Business Center by Copytec. Een team van ingenieurs die speciaal zijn opgeleid in Canon-technologieën. Hun voertuigen worden elke avond opnieuw voorzien van een nieuwe voorraad onderdelen, waarmee ze herstellingen snel kunnen uitvoeren, vaak bij hun eerste bezoek.

Maar onze service is niet alleen gekoppeld aan een schroevendraaier, de service van Canon Business Center by Copytec is ook de ruime keuzevrijheid in uw contract. Financiering, aankoop, verhuur, per meter of alles inbegrepen, alles is mogelijk, in overeenstemming met de marktomstandigheden.

Als klant van Canon Business Center by Copytec heeft u ook toegang tot uw eigen Canon Self Service-portal. Het is een veilige en gebruiksvriendelijke webserviceportal die u met slechts een paar klikken directe toegang geeft tot al uw essentiële product- en service-informatie. Bovendien zijn onze machines uitgerust met een automatisch controlesysteem, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het bestellen van uw toners. En als bonus zijn er geen verzendkosten voor het verzenden van uw toners.

Wij luisteren naar u!

Canon Business Center by Copytec helpt u bij het vinden van de ideale oplossing voor uw organisatie.
Contacteer ons