We helpen u het maximale uit uw organisatie te halen.

In Canon Business Centers kunt u rekenen op de personalisatie van uw bedrijf en uw verzoeken.

Op die manier kunnen we u helpen het maximale uit uw organisatie te halen.
We leggen u graag uit wat u van ons kunt verwachten in een Canon Business Center. Dit garandeert duidelijkheid voor beide partijen.
Tailormade solution - Image

Tailormade solution

Lees meer
Optimale service - Image

Optimale service

Lees meer
Customer experience- Image

Customer experience

Lees meer
Tailormade solution - Image

Tailormade solution

Oplossingen op maat.

Voor welke uitdagingen u ook staat, Canon Business Center heeft de juiste oplossingen om deze aan te gaan. Als u op zoek bent naar een manier om fysiek en digitaal documentbeheer te verbeteren, kunnen wij u helpen. Uw accountmanager komt graag bij u langs om te identificeren wat u nodig heeft in een persoonlijke vergadering.

Maximaliseer uw groei en productiviteit met Canon’s geavanceerde zakelijke oplossingen. We bieden printers en MFP’s voor op kantoor, evenals een volledig assortiment grootformaatprinters voor adembenemende grafische toepassingen en CAD / GIS-missies.

Transformeer uw workflow met onze productie- en commerciële printers, die grote volumes kunnen afdrukken. Naast alle plotters en verschillende printers, kunt u ook bij ons terecht voor alle accessoires en benodigdheden.
Customer experience - Image

Customer experience

Wat u van ons kan verwachten?

Een accountmanager die uw noden vertaalt naar het juiste product.
Een accountmanager die binnen de week na de installatie van uw product nogmaals even langskomt om na te gaan als alles naar wens is.

Een Welcome Pack waar u als klant de nodige gegevens van ons krijgt met eveneens een leuke en nuttige gadget. Een jaarlijkse meeting met een evaluatie van de samenwerking. We bekijken dan ook met u als er zaken zijn veranderd. We maken van de gelegenheid ook gebruik om u de evoluties en de nieuwste producten toe te lichten indien daar interesse voor is.

U zal ook uitgenodigd worden op formele en informele events.
Optimale service - Image

Optimale service

Optimale service geboden door
de organisatie van uw CBC Brussel.

De after-sales service van uw machine wordt gegarandeerd door de ingenieurs van uw Canon Business Center in Brussel, een team van ingenieurs die speciaal zijn opgeleid in Canon-technologieën. Hun voertuigen worden elke avond opnieuw bevoorraad met een nieuwe voorraad onderdelen, waarmee ze kunnen worden gerepareerd uw machine snel, vaak bij hun eerste bezoek.

Maar onze service is niet alleen gekoppeld aan een schroevendraaier, de service van CBC Brussels is ook de ruime keuzevrijheid in uw contract. Financiering, aankoop, verhuur, per meter of alles inbegrepen, alles is mogelijk, in overeenstemming met de marktomstandigheden.

Als klant van Canon Business Center hebt u ook toegang tot uw eigen Canon Self Service-portal. Het is een veilige en gebruiksvriendelijke webserviceportal die u met slechts een paar klikken directe toegang geeft tot al uw essentiële product- en service-informatie. Bovendien zijn onze machines uitgerust met een automatisch controlesysteem, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het bestellen van uw toners. En als bonus zijn er geen verzendkosten voor het verzenden
van uw toners.

Wij luisteren naar u!

Uw Canon Business Center Brussels helpt u bij het vinden van de ideale oplossing voor uw organisatie.
Contacteer ons