CANON BUSINESS CENTER BRUSSELS OPERATED by COPYTEC

Al meer dan 35 jaar uw onafhankelijke verkoper van Canon-producten.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS…

In 2020 werden we het eerste onafhankelijke Canon Business Center in België.

We richten ons op documentoplossingen zoals printen en scannen. We bieden ook oplossingen voor breedformaat afdrukken, managed print services en grafisch printen. De sterke punten van onze organisatie is de combinatie van onze flexibiliteit, onze service en onze premium Canon-producten. De toegevoegde waarde die wij bieden is een echte klantervaring.

EAT PRINT SLEEP REPEAT

  • 3 zaken die je het liefst in de beste omstandigheden doet en met de beste producten.
  • 3 zaken die je dagelijks moet doen.
  • 3 zaken die we ook kunnen in relatie brengen met een Canon Multifunctional Printer.

EAT

____________________________________________________________

Onze printtoestellen voeden zich met toner. Consistently Vivid Toner (CV-toner) is een zeer productieve toner die is ontworpen om consistente, levendige en precieze beeldkwaliteit te produceren vanuit uw Canon-toestel. Het oppervlak op elk CV-tonerdeeltje is ontwikkeld om hoge overdrachtsprestaties en duurzaamheid mogelijk te maken. Dit resulteert in scherpe, precieze en duidelijke tekst en afbeeldingen met uitzonderlijke kleurkwaliteit tijdens afdrukken op hoge snelheid.

PRINT

____________________________________________________________

Printen is nog steeds essentieel in het dagelijkse kantoorwerk. Minder als vroeger weliswaar, maar wat er afgedrukt wordt is toegenomen in waarde. Vroeger drukte men alles af, vandaag enkel wat nog echt belangrijk is. Er wordt procentueel ook meer in kleur afgedrukt. Vandaar het belang om het juiste product die de vereiste kwaliteit van de eindgebruiker te kiezen. Bij het Canon Business Center Brussel zit u zeker goed. De meeste veeleisende klanten op gebied van kwaliteit kiezen daarom voor de producten van het Canon Business Center Brussel.

SLEEP

____________________________________________________________

80% van de levensduur van een Multifunctional Printer in een kantooromgeving blijft het toestel in slaapmodus. Dankzij vele jaren R&D van Canon Inc. zijn de Canon toestellen bij de meest energievriendelijke toestellen. Hun Energy Star- label is er het bewijs van. Dankzij hun efficiëntie en slimme technologie gebruiken ze tevens weinig energie in werkmodus en is de first-copy-out-time uit slaapmodus ook bij de snelste op de markt.

REPEAT

____________________________________________________________

Consistentie en lifetime van onze toestellen. Daar gaat het om als we het hebben over “repeat”. Een consistentie van kleuren zodat uw logo er steeds goed uitkomt zowel op de eerste als op de 100ste print. Je kan op je Canon toestel rekenen! Elk toestel heeft ook een indrukwekkende lifetime zodat u naar believen kan afdrukken, kopiëren of scannen!

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

02/ 725 32 30

Uw Canon Business Center Brussels helpt u bij het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie.

Klik hier