Arrow - More
imageRUNNER ADVANCE DX C5700

Multifunctionele printers

imageRUNNER ADVANCE
DX C5800

Verhoog de productiviteit en documentbeveiliging met intelligente multifunctionele A3-kleurenapparaten, ontworpen voor drukke kantoren.
Icon - Kleur A4
Kleur A3
Icon - Printsnelheid
40/50/60/70 ppm (A3)
printsnelheid
Icon - scansnelheid
270 ipm (A3)
scansnelheid

Razendsnelle uitvoer

De combinatie van de nieuwe printsnelheid vanaf 35 ppm en hoge scansnelheid maken ongeëvenaarde productiviteit mogelijk, waar u ook aan het werk bent.

Verbeterde papierverwerking

Met de uitbreiding van het aantal papiersoorten worden nu ook kleinere papierformaten ondersteund, waaronder A5, en verbeterde afwerkingsopties verbeteren de productiekwaliteit.

Verbeterde onderhoudsmogelijkheden

Eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en verhoogde duurzaamheid zorgen voor minimale uitvaltijd en verminderde servicekosten.

Intuïtieve documentverwerking

Digitaliseer eenvoudig documenten met een naadloze gebruikerservaring, ongeacht waar en wanneer u werkt en wat u ook bewerkt.
Printer 1
Printer 2

Cloudbeheer

Stroomlijn print- en scanworkflows met documentbeheer in de cloud met de slimme geïntegreerde uniFLOW Online Express-software.

Minimale geluidsoverlast

De stille werking verhoogt de duurzaamheid en maakt integratie van het apparaat op verschillende werkplekken mogelijk zonder dat de productiviteit hieronder lijdt.

360°-beveiliging

Volledige beveiliging voor uw documenten, netwerk en apparaat met 360°-beveiliging, inclusief McAfee Embedded Control-software, voor een volledige gemoedsrust.